Artık devir internet devri. Türkiye'de genç nüfusun hemen hepsi internet kullanmasını biliyor ve seviyor. Bazı insanlar interneti sırf bilgi alma aracı olarak kullanırken bazıları da sohbet, eğlence, oyun amaçlı kullanmaktalar. Son 2-3 senede Türkiye'deki insanlar interneti para kazanmak içinde kullanmaya başladı. Aslında internetten para kazanma dünyada 15-20 senedir belki daha fazla yıllık geçmişleri bulunmakta.

İnternetten para kazanmanın pek çok yolu/yöntemi mevcut. Ancak güvenilir ve sürekli para kazanma yöntemi çok azdır. İşte bu çok azın biri makale yazarak para kazanmaktır. Az önce de söylediğim gibi  internet kullanımı fazlalaştıkça doğru orantıda internet üzerinde cevabı aranan sorular, istenen bilgiler de artar.

İnsanlar herhangi problem ile karşılaştığında bu soruyu ilk olarak Google'ye sormaktalar. Söylemek te fayda var ; Google bir arama motorudur yani yazılımdır. Yani sorulan soruların cevabını kendi başına vermez. Bu sebeple Google, ziyaretçilerinin aradığı içeriğin cevabını verecek birilerini bulması gerekli. Bunlar tabi ki webmasterler, adminlerdir. Google site sahiplerine, sen benim kullanıcılarımın aradığı içeriği sağla, bende seni Google sıralamasında üst sıralara çıkarayım ve sitene gelen ziyaretçilerden reklamlar aracılığıyla para kazan diyor.

Bu iş ile para kazanmak isteyen webmasterler, internetten para kazanmak için ziyaretçinin aradığı sorunun cevabını vermek zorundadır. Genelde bu işte yeni olan site sahipleri yazı yazma ihtiyacını kendileri yazarak karşılamaktalar. Ancak para kazanma işini büyütmüş webmasterler ise para karşılığında yazarlar ile anlaşarak    karşılamaktalar.

Yazı yazarak para kazanma eğitiminde 2 ayrı bölüm var. 2. Bölüm de kendi içinde ikiye ayrılıyor.

1- Kendi web sitene makale yazarak para kazanma
2- Webmasterlerin istediği konular dahilinde yazı yazarak para kazanma
    a-) Sipariş almadan rağbet olan konularda makale yazarak para kazanma ( kısaca hazır makaleler )
    b-) İstek olan konu ve yazılar doğrultusunda yazı yazarak para kazanma

İşte biz burada bu web masterlerın ihtiyaçları doğrultusunda makale yazıyoruz. Yazdığımız kelime başına kazanç sağlıyoruz. Ancak yazacağımız yazı sayısını ve konularını web masterler bize bildiriyor. Sizde isteğe göre içerik(makale) yazıyorsunuz. Yazıyı yazdıran kişinin istediği doğrultusunda yazdıysanız paranızı hesabınıza yatırıyorlar. Makale yazarak para kazanma işi hiçbir sermaye gerektirmeden internet üzerinden para kazanabilecek ender işlerden biridir.

GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti Yazı Yazarak Para Kazanma işinin tüm ayrıntılarını yeni eğitiminde resimli ve ve videolu sunumlar ile ayrıntılı bir şekilde öğretmekte. Örneğin bir makalenin nasıl yazılacağını ve istenilen yazının püf noktalarını, yazı yazdırmak isteyenleri nasıl bulacağını, hiç bilmediğin bir konularda nasıl makale yazacağını yani makale yazarak para kazanma hakkındaki tüm taktikleri öğretiyor. GooMass Kiti yazarları yazı yazarak para kazanma eğitimini GooMass Kitinden ayrı olarak da alma fırsatını sağladı. Ancak  işin birde bu boyutu var ; GooMass İnternetten Para Kazanma Kitini alırsan hem makale yazma işinde daha profesyonelleşirsin, hemde kendi yazdığınız makalelerle de nasıl para kazanacağını öğrenirsin. Benim önerim GooMass Kitinide almandır. GooMass Kitini aldığında yazı yazarak para kazanma eğitimi de bedavaya gelmekte. Blog yazarak para kazanma, yazı yazarak para kazanma  internetten para kazanmak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken sermayesiz para kazanma yöntemidir.

Yazı Yazarak Para Kazanmak İstermisin ? 

0 yorum :

Yorum Gönder


 
GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti Bulmacanın Kayıp Parçası Mı ? © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top