Clickbank Nedir ?

Affiliate marketing yada satış ortaklığı sisteminde en etkin en güvenilir platform  Clickbanktır. İnternetten para kazanma ile ilgilenen herkes Clickbank’ı muhakkak duymuştur. Clickbank ın üye sayısı yüzbini geçmiş ve her geçen gün bu rakam hızla çoğalmaktadır.

Aslında satış ortaklığı sistemi aynıdır öteki satış ortaklığı platformlarında olduğu gibi satıcı ile ürün sahibi Clickbank da buluşur.

Binlerce ürün sahibi ürünlerini Clickbank ürün havuzuna ekler ve satış ortaklarını beklerler. Yüzbinlerce satış ortağı da bütün bu ürünleri inceler ve satışını yapacağına inandığını ürüne satış ortağı olur.

Clickbank 1998 senesinde kurulmuştur. Günümüzde aktif satış ortaklarının sayısı 130.000 ’ in üzerindedir. Satış komisyonları oldukça yüksektir  % 50- % 75 e kadar çıkar. Ürün gamı diğer satış ortaklığı platformlarıyla kıyaslanamayacak kadar geniştir. 75.000 ′ den fazla dijital ürün bulunmaktadır ve günde 28.000′ den fazla satış gerçekleştir. 200 ′ den fazla ülkeye (Türkiye dahil) hizmeti bulunmaktadır. Bu rakamlardan anlaşıldığı gibi Clickbank satış ortaklığı platformları arasında liderdir.

Ücretsiz Üyelik

Clickbanka üyelik için herhangi bir ücret gerekmez sadece ürün sahiplerinden ürün havuzuna sunduklarını ürün başına bir seferlik ücret alınmaktadır. Bu durum da zaten satış ortaklarını ilgilendirmez.

Ödemeler Hızlı Düzenlidir

Clickbank’ın en güzel yönlerinden biri de ödemelerin oldukça çabuk olmasıdır. Sizin satış linkiniz ile bir satış gerçekleştiğinde en fazla 1 dakika içerisinde “transactions” bölümünde 3 dakika içinde de “anlık satışlar” bölümünde görebiliriz. Satışları saatlik yada 7/24 anlık olarak takip edebilebilir. Türkçe dil desteği olmadığından ödemeleri çek olarak veya EFT olarak alabiliriz. Ödemeler ayda 2 kez yapılır.

İngilizceye Gerek Yok

Biraz İnternete ilgisi olan herkes satış ortaklığı yapabilir. Clickbank’ın dili İngilizcedir Türkçe dil desteği de yok. Ancak bu durum sizin gözünüzü hiç korkutmasın. Google Translate ile clickbank arayüzünü rahatlıkla ile kullanabilirsin. Hiç İngilizce bilgisine gerek olmadan nasıl satış ortaklığı yapacağımızı GooMass bizlere en ufak ayrıntısına anlatıyor.

GooMass, Clickbank satış ortaklığı konusunda biz satış ortaklarına gereken tüm bilgiyi detaylarıyla öğretiyor. İşte bu nedenle Clickbank ‘ı kullanmak için İngilizce bilmeye gerek yok. GooMass da Clickbank panelinde yer alan menüler ayrıntılarıyla açıklanmış olduğundan zorlanmadan hızlıca öğreniliyor. GooMass Clickbank Satış Ortaklığı hakkında çok faydalı bilgiler ve çok ince püf noktaları içermektedir. Bir sonraki makalemde biraz bu bilgilerden bahsedeceğim.

Bir önceki "İnternetten Para Kazanmak İçin Google Alerts" başlıklı makaleye buradan ulaşabilirsin...




0 yorum :

Yorum Gönder


 
GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti Bulmacanın Kayıp Parçası Mı ? © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top