Konu İnternette para kazanma olunca uygulanacabilecek pek çok yöntem var. Bu makalemde da sizlere internetten para kazanmak için çok kolay bir yöntemi anlatacağım.

Evet yöntemin ismi google alerts ile internette para kazanmak. İnternette satılan ürünlere satış ortağı olup google alerts yardımıyla satış ortağı olduğun ürünü çok kolay tanıtabilir ve pazarlayabilirsin.

Google Alerts İle İnternette Para Kazanmak Adım 1

İnternette para kazanmaya başlamak için pazarlayabileceğin ve senin sayende satılan ürünlerden komisyon kazanabileceğin bir ürün bulman gerekli. X-ticaret yada Clickmerkez sitesinde yüzlerce ürün senin aracılığın ile satılmayı bekliyor. İlk olarak Xticaret sitesine kayıt olup, tanıtabileceğin bir ürün seçiyorsun ve bu ürüne satış ortağı oluyorsun.

Xticaret.com a kayıt olduğunu ve internette para kazanmak için GooMass ürününü seçtiğinizi varsayalım. İnternette para kazanmanı sağlayacak bu ürünün satış fiyatı 98 TL, senin satış ortağı linkin ile satılan her ürün başına 32 TL net gelir demek.

Google Alerts İle İnternette Para Kazanmak Adım 2

Pazarlayabilecek ürünü seçtik şimdi google alerts kullanıp bu ürünü tanıtıp internette para kazanmaya başlayabiliriz. Gerekli olan tek şey gmail adresidir.

Hemen google da google alerts diye aratarak ilk çıkan sayfaya giriyoruz.

Arama sorgusu yazan kısma seçtiğimiz ürüne ait olan anahtar kelimeyi yazıyoruz. Örnek olarak biz GooMass ürününü seçmiştik. Bu ürün ile internette para kazanma için bizim internette para kazanmanın nasıl olduğunu araştıran kullanıcalara ulaşmamız gereklidir. Doğal olarak anahtar kelimemiz: İnternetten Para Kazanmak. Boşluğa İnternetten Para Kazanmak yazıyoruz.


- Sonuç türü sorusuna: her şey

- Ne sıklıkta sorusuna: çıkar çıkmaz

- Kaç tane sorusuna: Tüm sonuçlar

- Dağıtım hedefi sorusuna da: e-posta adresinizi yazıyoruz.

- Son olarak Alert oluştur diyoruz.





Google Alerts İle İnternette Para Kazanmak Adım 3

Artık yapılması gereken yalnızca beklemek. Birisi internette internetten para kazanmak diye bir arama yaptığında yada internetten para kazanmak hakkında bir şey paylaştığında direk sizin e-posta adresine gelecek. Ve siz de bu kullanıcılara internetten para kazanmak ile ilgili sorusuna çözüm olarak satış ortağı olduğun ürünü önerebileceksin.

Örneğin, internetten para kazanma ilgili bir forumda internetten para kazanma ile ilgili bir soru soruldu. Bu forumun linki sizin e-posta adresinize gelecektir. Yapman gereken hemen ilgili linkden foruma kayıt olmak. Ardından sorunun yada internetten para kazanmak ile ilgili olan bilginin altına güzel bir yorum(satış ortaklığı linkin ile birlikte) yapabilirsin.

Ardından yorumunu gören ve bu konuyla ilgilenen insanlar internetten para kazanmak için koyduğun satış ortağı linkine tıklayıp resmi siteye ulaşacaklar. Bu kişilerin hepsi potansiyel müşterileriniz olacak. Satış ortaklığı linkin üzerinden satılan her üründen para kazanacaksın. Google Alerts yöntemini pek çok ürün için uygulayıp kazancınızı artırabilirsin. Google Alerts ile haftada 3 kez satış yaptığını düşünürsek, haftalık 3×32=96 TL aylık 384 TL yapar. Google Alerts yöntemini yüzlerce ürün için  kullanabilirsin.

İnternette para kazanmak sadece Google Alerts yöntemi ile sınırlı değildir. Aslında anlattığım internetten para kazanma yolu en kolay yollardan biridir. İnternetten para kazanmak için tüm yöntemleri öğrenmek ve profosyonel bir satış ortağı olmak istiyorsan GooMass ile tanışmalısın. Google Alerts gibi İnternetten para kazanma yöntemlerini videolar halinde çok kolay öğrenebilirsin.

GooMass Hakkında Detaylı Bilgi Ücretsiz İnternetten Para Kazanma Kursuna Katılmak İçin TIKLAYIN...


"GooMass İnternetten Para Kazanma Yolları" başlıklı makaleye buradan ulaşabilirsiniz...


1 yorum :


 
GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti Bulmacanın Kayıp Parçası Mı ? © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top