Yeni Satış Ortağı Olanlar İçin Ürün Seçimi 

Satış ortaklığı sistemi ile internetten para kazanmaya karar verdiğinizde ilk olarak söylediğim bir şey var. Satış ortaklığı sistemin en önemli kısmı ürün seçimidir. Satış ortaklığı yapacağınız ürünü seçerken söyleceğim önemli noktaları dikkate almanız faydanıza olacaktır.

Satışını yapacağın ürünü seçmenin en kolay yollarından ilki kendi hayatına bakmaktır. Yada daha geniş ibr pazar olsun dersen iş hayatına bakmak olacaktır. Mesela ne tür ürünlerin satış ortağı olabilirim ? diye kendinize soru sorun. Örneğin ben internetten para kazanma ile ilgili olan GooMass ürününe satış ortaklığı yapıyorum. GooMass 'a kendimde internetten para kazanmak konusu ile ilgili olduğum için satış ortağı olduğumu da söyleyebilirim. Web sitem olan www.goomassileevdeinternettenparakazan.com da GooMass  'ı detaylıca anlatıyorum. Kişisel fikrim satış ortaklığı yaparak internetten para kazanmak için en önemli unsurlarından biri de kendinize ait bir sitenizin olmasıdır. Web sitesi kurmayı öğrenmeniz gereklidir. Web sitesi sahibi olduğunuz zaman sitenize trafik (ziyaretçi) çekmeniz gereklidir. Tabi bunun için Seo da bilmelisiniz. Bilmemiz gereken bütün konuları anlatan bir kaynağa ihtiyaç oluştu.Tüm bunları göz önüne alırsak müşterilere(ziyaretçilere) GooMass 'ın tanıtımını tavsiyesini gönül rahatlığı ile yapabiliriz. Eminim konuyu daha iyi anlaşılmışsınızdır.

Satış ortaklığı yapacağınız ürünü seçerken çok iyi pazar araştırması yapılmalıdır. Satacağınız ürün piyasada tutulacak bir ürün olmalı. Ürünün popülerliği ile ilgili analiz yapmak için çeşitli web siteleri var. Satış ortaklığında profesyonelleştikçe faydalanacağınız araçlarda çoğalacaktır.

İnsanların ihtiyaçlarını karşılayacak yada hayatını kolaylaştırıp değer katacak bir ürün seçmenk de çok önemlidir. Bunun tespiti için web sitenize bir anket yerleştirerek ziyaretçilerin hangi türde ürünlere ihtiyaçları olabileceğini tahmin edebilirsiniz.

Satış Ortaklığı İçin Etkili Ürün Seçimi(Profesyoneller İçin)

Satış Ortaklığı yapmanın en can alıcı noktalarından birisi etkili bir ürün seçimi yapmaktır. Etkili iyi bir ürün seçimi satış ortağı olan insanlara çok iyi paralar kazandırır. Tabikide etkili ürün seçmenin bazı kriterleri var.

Bu kriterlerden ilki web sitenizin içeriğine uygun olan bir ürün seçimi yapmaktır. Bence en kritik kriter budur. Pek çok satış ortağı yanlış ürün seçiminden ötürü çok para kazanamıyor. Örneğin bir tane anne ve bebekler ilgili web siteniz olsun. Siteniz bu konu ile alakalı çokça makaleniz yer alıyor. Şayet bu siteden satış ortaklığı ile internetten para kazanmak istiyorsanız makale konunuza uygun olan ürünlerin yada hizmetin satış ortağı olmak gerekir. Mesela internetten bebek ürünleri satan herhangi bir sitenin satış ortaklığını yaparak ciddi derecede internetten para kazanabilirsiniz.

Satış ortaklığını yapacağınız ürünü satan web sitesinin işini önemseyerek ciddi bir şekilde yapması, satış ortaklarına ödemeleri düzenli ve eksiksiz yapması da çok önemli bir kriterdir. Bunu öğrenmek için internette ufak bir araştırma yapmak bilgi sahibi olmanıza yeter. Acaba bu siteden hizmet yada ürün alan kişiler memnunlar mı ? Şayet kötü bir maziye sahip ise bu sizin sitenizi doğal olarak olumsuz etkileyecektir.

Satış ortaklığını yapacağınız etkili bir ürün  iyi komisyon kazandıran üründür. Sitenizin ziyaretçi trafiği az ise vereceği komisyon oranı iyi olmalıdır. Site trafiği  iyi olan siteler için bu durum belki çok önemli rol oynamaz. Çünkü sürümden kazanacaklardır.

Seçtiğiniz ürün gerçekten insanların ihtiyacını karşılayabilir mi, insanların sorununu çözmesini sağlayan ürün olmasına dikkat edilmelidir. İnsanların ilgilenmeyeceği ve fantazi(keyfi) türdeki ürünlerden uzak durulmalıdır. Mesela beyzbol topunu ülkemizdeki insanlara satmaya çalışmak gibi.

Satış ortaklığı yaparak internetten para kazanmak isteyen arkadaşlar anlattığım hususlara dikkat ederlerse kazanacakları para da kat kat artacaktır.

Satış ortaklığı sistemini başlıca öğreten bir kaynaktan faydalanmak her zaman sizlere vakit ve tecrübe kazandırır. Konu satış ortaklığı sistemi ile internetten para kazanmak olunca da GooMass 'ı şiddetle tavsiye ederim.

GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti Hakkında Ayrıntılı Bilgi ve Ücretsiz İnternetten Para Kazanma Kursuna Katılmak İçin Buraya Tıklayın...

Bir Önceki "İnternetten Para Kazanmak için GooMass Şart" başlıklı makaleye buradan ulaşabilirsiniz...


0 yorum :

Yorum Gönder


 
GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti Bulmacanın Kayıp Parçası Mı ? © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top