GooMass, çok kısa zamanda internetten para kazanma için uygulaması kolay olan Affiliate marketing (online satış ortaklığı) sistemini anlatmakta.

Satış ortaklığı, internetten para kazanmak için kullanılan en yaygın en güvenli yöntemdir. Online satış ortaklığı özellikle Google ile internetten para kazanma için kullanılıyor. Ayrıca Facebook, Youtube, Twitter vb daha bir çok alandan satış ortaklığı sayesinde internetten para kazanabilirsin. Para harcamadan sıfır sermaye ile sadece tanıtım yazıları yazarak çok iyi miktarlarda kazanç sağlayabilirsin.

Satış ortaklığı sistemi doğru uygulandığı taktirde kesinlikle internetten para kazandırır. Satış ortaklığı işine haftada 5-6 saat ayırabilen ve biraz çaba gösteren emek harcayan hemen herkes aşağıdaki parayı kazanır. Kesinlikle karmaşık bir şey değil. Sadece satış ortaklığı sistemi doğru uygulaman ve bazı püf noktaları iyi bilmen gerekiyor.

GooMass buradan ulaşabilir veya makalemi okumaya devam edebilirsin.

Makalemi sonuna kadar okumanı ve GooMass için yapılan kullanıcı yorumlarına muhakkak göz atmanı tavsiye ederim. Satış ortaklığı uzun zamandır bütün dünyada uygulanan bir online kazanç sistemi olmasına karşın ülkemiz insanlarında yeni yaygınlaşmaya başlamış ve halen ön yargı ile yaklaşılmaktadır.

Satış ortaklığı sistemini çok kısa bir cümle ile özetlemek gerekirse başkalarının ürünlerini internet sayesinde satarak para kazanmaktır. Lütfen satış ortaklığını kapı kapı dolaşarak ürün satmaya çalışmak olarak algılamayın. Satış ortaklığı sisteminde Google arama motorunu kullanıp hiç kimse ile muhatap olmadan istediğimiz ürünü dakikalar içersinde milyonlarca odaklı yani potansiyel müşteriye sunabiliyoruz. Bütün bunları yapmak için ihtiyacımız olan iki şey bir bilgisayar ve internet bağlantısından ibaret.

GooMass internetten para kazanma konusunda hiç fikri olmayan, sıradan herhangi bir internet kullanıcısına bile kolayca para kazandırabilecek niteliktedir. GooMass da öğretilenleri aynen uygulaman yeterli. GooMass'ın temel amacı, teknik bilgi gerektiren işlere fazla kafa yormadan, çok kısa bir sürede Google yardımıyla internetten para kazanma sağlamaktır. Satış ortaklığı sistemi tamamiyle Google aramalarından ve Facebook benzeri sosyal medyadan kazanç sağlamak üzerine kuruludur. Eğitimler, kursiyerlere hiç zaman kaybettirmeden, en kısa vakitde internetten para kazanma odaklı hazırlanmıştır.

GooMass ın en sevdiğim özelliği ise, kullanıcılarına uygulamalı örnekler ile satış ortaklığı sisteminin nasıl işlediğini anlatması öğretmesidir. GooMass daki örneklerde, temelden bir proje oluşturuluyor ve uygulamalı olarak görsel ve video destekli olarak anlatılıyor. Böylece eğitimi alanlar çok kolayca sistemi anlayabiliyorlar.

Aslında satış ortaklığını internet ile yapılan komisyonculuk olarak düşünebilirsin. Yani burada bizim işimiz aracılık yapmak, ancak biz de aracı olarak Google arama motorunu kullanıyoruz. İşte GooMass bize basit ve anlaşılır bir dille satış ortaklığını adım adım öğretiyor.

Satış ortaklığında satış ortağının ürün sahibi veya müşteri ile muhatap olması yada onları tanıması gerekmez. Çünkü bir şey satmıyor. Daha doğrusu kimse ile muhatap olmak zorunda değil. Satış ortağı sadece aracıdır. GooMass da aracılık yapacağınız ürünlerin kaynağını, hangi ürünlerin daha çok para kazandırdığını, bu ürünlere nasıl satış ortağı olacağını ve Google, Facebook benzeri alanları kullanarak bunları nasıl odaklı müşteriler ile buluşturacağınızı 5 basit adımda uygulamalı olarak öğretiyor.

GooMass devamlı güncellenerek kullanıcılarına yeni gelişmeler ve fırsatlar hakkında bilgilendiren bir kaynaktır. Bugüne kadar tam 9 kez güncelleme yapıldı.

Ayrıca GooMass benzeri kaynaklarda destek ve danışmanlık çok çok önemlidir. Eminim takıldığın yerler olacaktır. Satın aldığın rehberin sahibi takıldığın konularda sana gereken desteği sunmalıdır. GooMass ın iki kişilik muhteşem bir destek ekibi var. Takıldığın her konuda e-mail ile destek alabilirsin.

GooMass son derece anlaşılır bir dille, görsel ve video destekli anlatımlarla, kafanızı karıştıracak terimler kullanmadan herkesin anlayabileceği bir anlatıma sahiptir. Ayrıca anlatılan sistemi uygulayabilmek için bir web sitesine sahip olmanıza gerek yok.

GooMass da öğretilen adımları aynen uygulayarak çok kısa zamanda internetten para kazanmaya başlayabilirsin. Uygulamaya geçmeden GooMass ı bir kaç defa okumanı tavsiye ediyorum. Şayet internetten para kazanma mesleğini ciddi anlamda düşünüyorsan iade garantisi olan GooMass ı muhakkak almanı tavsiye ediyorum. Çünkü verdiğin paranın gerçekten kat kat fazlasını kazanmanı sağlayacak piyasada bulamayacağın çok değerli bilgiler içeriyor.

GooMass Kazanç Kanıtım


0 yorum :

Yorum Gönder


 
GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti Bulmacanın Kayıp Parçası Mı ? © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top